Valadis verbindt met haar portfolio!


Wireless

Connectiviteit is een gemeengoed. Wie kan zich nu nog bedenken niet op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. Elkaar via Social Media op de hoogte houden en e-mail beschikbaar waar en wanneer we willen. Verbinding met elkaar en met uw netwerk is van essentieel belang.

ZyXEL | Het merk ZyXEL komt in meerdere segmenten van ons portfolio aan bod. Dit komt door de breedte aan professionele oplossingen in het ZyXEL portfolio. Voor het wireless gedeelte specialiseert ZyXEL zich in klein zakelijk, zakelijk en industriële oplossingen. ZyXEL biedt voor de klein zakelijke markt diverse access points met basis WIFI dat geschikt is voor deze markt. Voor de zakelijke markt beschikt ZyXEL over accesspoints waar standaard roaming geen uitzondering is. 

Vanzelfsprekend biedt ZyXEL ook WIFI extenders, routers en adapters aan om uw WIFI project compleet te maken. Security

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens, beveiliging van uw bedrijfsgevoelige informatie, beveiliging van uw ICT netwerk. Dit zijn voorbeelden van essentiële zaken die goed geregeld moeten zijn want u wilt tenslotte niet dat uw gegevens op straat komen te liggen of uw ICT infrastructuur gevaar loopt. Zowel Cyberoam als ZyXEL zijn erkende security leveranciers met oplossingen voor kleine en grote ondernemingen.

De veiligheidsoplossingen van ZyXEL bieden krachtige real-time bescherming die continuïteit van de dienstverlening, de beste CP prestaties garandeert en verbetert netwerk controle. Surveillance

Door de jarenlange ervaring met netwerken richten wij ons met name op de IP-camera beveiliging. De merken Brickcom en Digiever bieden ons goed op elkaar afgestemde oplossingen. 

Digiever | is een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het verstrekken van hoge kwaliteit en uitstekende prestaties van IP video surveillance oplossingen. Digiever richt zich niet alleen op het leveren van toonaangevende surveillance oplossingen in software-applicaties maar ook in hardware design om de gebruikerservaring te optimaliseren. Digiever is één van de leden van Intel Brand Advantage Program en Intel ivd (Internet of Things) Alliance.

Brickcom | Corporation is een toonaangevende netwerk video fabrikant in de IP-surveillance-industrie. Gewijd aan het verstrekken van de beste IP surveillance oplossingen. 

Naast bovenstaande merken hebben wij bekende wereldmerken welke niet in ons portfolio mogen ontbreken. Panasonic en Samsung leveren een breed scala aan producten op het gebied van camerabeveiliging.Networking


ZyXEL | De netwerkoplossingen van ZyXEL bieden premium materiaal met een hoge betrouwbaarheid en prestaties door diepgaande kennis in telco-klasse apparatuur. Door het complete productportfolio van ZyXEL op het gebied van switches zijn wij in staat een passende oplossingen voor de gewenste situatie aan te bieden. Storage

Opslag is hedendaags gemeengoed. Wat we opslaan en hoe we het op willen slaan verschilt nogal eens. Daarom heeft Valadis twee leveranciers in portfolio voor het leveren van NAS-systemen.

Thecus |  Thecus wordt erkend als een wereldleider op het gebied van digitale opslag oplossingen. Met tientallen jaren van R & D-ervaring, heeft de Thecus team een hele reeks van state-of-the-art storage producten voor zowel consumenten als bedrijven ontwikkeld. Met haar wereldwijde verkoopkanaal ontwikkeling, zijn Thecus producten nu verdeeld in meer dan 30 landen en gebieden over de hele wereld.


Backup

     EATON | Redundantie is goed maar waar zijn we zonder een goede energievoorziening. Valadis heeft gekozen voor Eaton als UPS leverancier. Eaton is een
toonaangevende leverancier van oplossingen voor het beveiligen en beheren van de stroomtoevoer, waaronder UPS-en (Uninterruptible Power Supplies). De UPS-systemen van Eaton zijn ontworpen om hoge kwaliteit back-upvoeding te leveren, voor de bescherming van PC’s tot grote datacenters.