Als Value Added Distributer ondersteunen wij u graag. Door de verscheidenheid aan partners en de verschillende behoeftes aan ondersteuning is het vanzelfsprekend dat Valadis hier flexibel in is. De beginnende ondernemer welke behoefte heeft aan kennis opbouw kan ondersteuning verwachten bij het juiste advies maar ook bij de oplevering. Wij zijn in staat om samen met de partner op locatie de aangeboden oplossing succesvol te implementeren. Hierbij geldt meestal het 'learning on the job' concept. Uiteraard is dit ook een goede uitkomst voor partners welke behoefte hebben aan tijdelijk resource ondersteuning. 

Voor standaard ondersteuning kunt u uw vraag 24 uur per dag middels de portal aanvragen. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van het juiste advies te voorzien. 

inloggen in de portal


Heeft u behoefte aan ondersteuning terwijl u bij de eindklant op locatie bent laat het ons dan even weten zodat we er rekening mee kunnen houden in onze planning.

Advies

Ons team staat klaar om u te voorzien van het juiste advies. In veel gevallen is dit telefonisch heel goed mogelijk. Maar u begrijpt dat er tijdens een telefonisch onderhoud niet kan worden ingegaan op kleine details. Deze kleine details kunnen echter heel belangrijk zijn in sommige situaties. Voor een gedegen advies verwijzen wij dan ook graag naar een bezoek van een van onze accountmanagers. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Configuratie

Wij kunnen indien gewenst de configuratie voor u uit handen nemen. In enkele gevallen kunnen de producten al pre-config worden verzonden. 

Oplevering

Denkt u hierbij aan de voordelen. Wij voeren samen met u de werkzaamheden uit zodat het project snel verloopt, de eindklant tevreden is en u gelijk van een individuele training heeft mogen genieten.